Nieuwe blog

Heb je geen zin meer om de band te plakken van de kruiwagen en staat hij weer eens met een lekke band als je net wilt beginnen in de tuin? Klik op het linkje en bekijk dit anti-lek kruiwagenwiel. deze zachte massieve anti lek band is volledig massief dus kan nooit meer lek gaan. Hoe handig is dat!

Aurora Koper
Aurora Koper
Lees verder
Onwijs behulpzame mevrouw die je helpt de juiste band te kiezen. Ik weet niks van banden maar dankzij caroline heb ik de juiste banden onder mijn bolderkar. Echt een top bedrijf met een geweldig klantenservice
Willem Leuvenink
Willem Leuvenink
Lees verder
Vroegah had ik een luchtband onder mijn kruiwagen. Regelmatig had ik hardhandig stoeprandcontact en daar knapt een luchtband niet van op toch. Via Lip.nl een gele anti-lekband gekocht. Nu kan ik zonder problemen lekker tegen de stoepranden knallen. Gewoon Top!
Emile Ratelband
Emile Ratelband
Lees verder
Wat is dit een FANTASTISCH bedrijf. Persoonlijke service EN goedkoop. Een binnenbandje is niet op voorraad! Maar wat doet die aardige mevrouw aan de telefoon?? Ze loopt naar een conculega om de hoek en stuurt t bandje binnen 45 minuten alsnog op. Als de waardering 10 Sterren mag zijn krijgt zij er TIEN! Tsjakkaa
ManEater
ManEater
Lees verder
Klantvraag (antwoord bij de video op YT) I have a stanley hand truck. The wheel of it is same as yours. There is a cap on the wheel, that green part. I don't know how to remove that. Your video didn't show that cap.
Previous
Next