Binnenband 3.00-4 extra stevig

Een extra stevige binnenband met de maat 3.00-4 (260X85) is ontworpen om te worden gebruikt in banden met dezelfde maatvoering. Deze maatvoering wordt vaak gebruikt in kleine tot middelgrote banden, zoals die van scootmobiel, skelter, bolderkar, quad, steekwagen, neuswiel, grasmaaiers, en kleine karretjes. De binnenband is er met recht of gebogen ventiel. Deze laatste kan handig zijn als er weinig ruitme is om op te pompen.

 

5,956,50

  • Voor 15.00 uur* besteld, vandaag verzonden
  • Bezorgen: Thuis of bij een PostNL pakketpunt 
  • 📦 Verzenden NL vanaf € 5,95  |   BE € 9.95
  • Prijzen zijn inclusief btw
  • Wij verzenden weer vanaf Maandag 10 Juni ivm studiedagen 🎓

Beschrijving

De binnenband bestaat uit een flexibele, luchtdichte slang die de lucht vasthoudt en ervoor zorgt dat de band opgeblazen blijft. Het materiaal van de binnenband is meestal rubber, omdat dit duurzaam en slijtvast is. De binnenband is ontworpen om gemakkelijk te worden gemonteerd in de band en is voorzien van een ventiel waarmee de lucht in en uit de band kan worden gelaten.

Een goede binnenband is essentieel voor de prestaties en veiligheid van het voertuig. Als de binnenband bijvoorbeeld beschadigd is, kan de lucht ontsnappen en kan de band leeglopen, wat kan leiden tot instabiliteit en gevaarlijke situaties. Het is daarom belangrijk om regelmatig de staat van de binnenband te controleren en deze indien nodig te vervangen.

Al met al is de binnenband 3.00-4 een belangrijk onderdeel van de bandenset van een klein voertuig en dient deze goed onderhouden te worden om de prestaties en veiligheid van het voertuig te waarborgen.

Chambre a air 3.00-4
Schlauch 3.00-4

Specificaties

Weight 0,4 kg
Maat

Ventiel

Gebogen ventiel, Recht ventiel

Andere suggesties…