Skelter Binnenband

Skelter binnenbanden

Wil je de binnenbanden van je skelter vervangen? Dan zit je hier goed. Bijna alle maten skelter binnenbanden zijn in het assortiment. Binnenbanden voor o.a. mammoet skelter, Bergskelter, Puky, Buffalo skelter.

Waar vind je de maat?

De maat voor de binnenband vind je meestal op de binnenband. Als de binnenband maat niet overeen komt met de maat op de buitenband, kies dan voor de maat op de buitenband. Deze maat is leidend.

Welk ventiel

Welk ventiel kies je? Dit bepaal je door deze dingen.
1. Is er genoeg ruimte om de band op te pompen. Als er niet veel ruimte is om de band op te pompen neem dan een binnenband met gebogen ventiel. Door de bocht in het ventiel heb je meer ruimte en mogelijkheid om de band op te pompen.
2. Steekt het ventiel niet buiten de velg? Soms bij een gebogen ventiel steekt de bocht buiten de velg en deze komt dan tegen het metalen frame aan, zodat het wiel niet meer kan draaien. Dan is een recht ventiel beter.
3. Autoventiel of fietsventiel. Meeste binnenbanden hebben een autoventiel. Wil je deze thuis met een fietspomp oppompen? Koop dan een verloopnippel Deze draai je op het autoventiel en zo kan je hem met je fietspomp eenvoudig oppompen. Bij 1 soort binnenbanden in het assortiment kan je de binnenband met fietsventiel kiezen. Dan kan je de band oppompen met een fietspomp.

Lees meer Toon minder
Sluit Menu
error: Alert: Content is protected !!
×

Winkelmand