Corona & verzenden

Je hebt de band lek en een nieuwe nodig, je kunt er eigenlijk niet op wachten. Maar hoe gaat verzenden nu met de Lockdown? Op zich hebben wij nog niet heel veel klachten over vertraging met onze pakketten, maar er is wel een vertraging af en toe. Ik zie dat sommige pakketten er wat langer over doen dan normaal om bij de klant te komen. Bij alle vervoerders komt er zoveel druk bij op, wij vragen je daarom een klein beetje begrip hiervoor op te brengen.

Hieronder de laatste updates van onze vervoerder PostNL:

  • zodra wij meer informatie hebben over de nieuwe Corona maatregelen en de gevolgen daarvan, brengen wij jullie op de hoogte. 
  • De afgelopen periode worden iedere dag maar liefst 1.5 miljoen pakketten verwerkt door PostNL. Een eindejaarsdrukte die met name wordt veroorzaakt door de jaarlijkse korting- en feestdagen en gevolgen van de Corona Crisis. Natuurlijk hebben de wijzigingen in de processen door het in acht nemen van de maatregelen en de veiligheid en gezondheid van alle PostNL medewerkers hier ook invloed op. Ondanks dat PostNL afgelopen jaar de capaciteit van haar netwerk flink heeft opgeschaald, bereikt deze op sommige momenten het maximum en kunnen niet alle pakketten direct worden verwerkt. De kans op vertraging is daarom groter. 

Klik op deze link om het laatste nieuw te lezen.