Massief wiel 4.00-4 kogellager metalen velg

Dit 4.00-4 inch massief wiel is een symbool van duurzaamheid en prestatie. Met een diameter van 295 mm en een breedte van 87 mm biedt dit metalen wiel een solide basis voor verschillende toepassingen. Uitgerust met kogellagers, garandeert het een soepele rotatie, waardoor precisie en stabiliteit worden gemaximaliseerd.

Het ruitprofiel van de band is zorgvuldig ontworpen om goede grip te bieden in uiteenlopende omstandigheden, waardoor de manoeuvreerbaarheid verbetert en de veiligheid wordt vergroot. Deze eigenschappen zijn essentieel, vooral gezien het indrukwekkende draagvermogen van 125 kg, waardoor dit wiel geschikt is voor taken die een stevige ondersteuning vereisen.

Met een maximale snelheid van 4 km/u blijft dit wiel niet alleen sterk, maar ook betrouwbaar bij verschillende snelheden. Deze combinatie van specificaties maakt het ideaal voor diverse industriële toepassingen, waar kracht, precisie en duurzaamheid van het grootste belang zijn

17,50

  • Voor 15.00 uur* besteld, vandaag verzonden
  • Bezorgen: Thuis of bij een PostNL pakketpunt 
  • 📦 Verzenden NL vanaf € 5,95  |   BE € 9.95
  • Prijzen zijn inclusief btw
  • Wij verzenden weer vanaf Maandag 10 Juni ivm studiedagen 🎓

Beschrijving

Heb je geen zin meer in banden plakken van een steekwagenwiel, bolderkar wiel of skelterwiel, dan zou je kunnen kiezen voor massieve wielen op je kar, skelter, wagen of steekkar te zetten. De as-diameter komt niet heel veel voor, dit is 25 mm ø en de lengte van het asgat is 75 mm. Doordat dit wiel gemaakt is van kunststof PU materiaal, hoef je nooit meer een band te plakken.  Zo kun je ten alle tijde met je wagen rijden. Is het wiel bevestigd met een dop? In deze blog lees je hoe je hem verwijdert, en in de video kan je het zien.

Specificaties

Weight 1,9 kg
As Ø

25 mm

As lengte

75 mm

Maat

Inch

4

Velg

Metaal

Lager

Kogellager

Profiel

Ruit

Wiel (dxb)

295×87 mm

Type band

Massief

Draagvermogen

125 Kg

Maximale snelheid

4 km

Andere suggesties…