Project wooden walkbike

Een houten loopfiets met de hand gemaakt door een klant, een geweldig project!

Ik werd benaderd door een klant met de vraag of ik mee kon denken voor wielen op het loopfietsje wat hij met de hand gemaakt had voor zijn stoere kleine vent. Na meten en overleggen is het gelukt om geschikte wielen te vinden. En zie hier het resultaat.

Deze foto ontving ik, met een begeleidende email, die ik mag plaatsen van Dhr. Stolwijk:

​Hoi Caroline,
Hierbij het beloofde stukje voor op de website!
Voor het handgemaakte houten loopfietsje voor mijn kleine vent had ik 2 stoere dikke banden nodig, gelukkig snel gevonden in het ruime aanbod van Lip.nl. Helaas was het benodigde product niet op voorraad maar met de hulp van Caroline werd snel een alternatief bedacht en door het meedenken was mijn fietsje nog net op tijd voor zijn verjaardag klaar. Met de banden van Lip.nl heeft mijn zoon nu de stoerste fiets van de buurt. Op naar het volgende model voor zijn zus!
​Met vriendelijke groet,

Joost Stolwijk

Deel Dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Lip.nl
Moerheimstraat 79
7701CC, Dedemsvaart
Kvk 69180288
BTW NL001416900B78

×

Winkelwagen