Lip.nl reviews

Onderstaande reviews worden verzameld via onze onafhankelijke review partner KiyOh. We scoren gemiddeld een 9.3 na 55 reviews. Bekijk de reviews op het platform van KiyOh.
10
super*******
korte leveringstermijn ,goede kwaliteit
THEO WILLEMSENS – itegem (HEIST OP DEN BERG° – 28 september 2022
10
Snelle levering
Goed geholpen
Wim – Heemskerk – 27 september 2022
10
Eindelijk de passende wielen gevonden en gekregen!
Kennelijk heb ik niet zo’n gangbaar steekwagentje, kwa naafmaat. Ik had de moed al bijna opgegeven en dacht dan maar gewoon een heel nieuw steekwagentje te kopen, tot ik deze website tegenkwam.
Arnold – Hoenderloo – 26 september 2022
10
Snel en goed
Ik had een bolderwagen met bandjes met een auto ventiel. Om banden op spanning te houden moet ik ze regelmatig oppompen. Door een verloop nippel ( auto -> fiets) van Lip kan ik nu eenvoudig met de fietspomp de banden op spanning brengen.
Jan Dick Goud – Klundert – 25 september 2022
10
top
Ze doen er alles er aan om je als klant tevreden te maken. 2 x banden bij lip.nl gekocht en 2x top geholpen
Sander van der Meer – Eursinge (de Wolden) – 23 september 2022
9
professioneel
Fijne telefonische ondersteuning als je geen affiniteit met banden hebt. Dik voor elkaar.

Reactie van Lip.nl

Graag gedaan. En bedankt voor de mooie review! 💫
Ronald – Dedemsvaart – 19 september 2022
9
goede service
Snelle levering en prima product.

Reactie van Lip.nl

Dankjewel voor deze mooie review! 💫
Bram – Dirksland – 19 september 2022
10
Super goed
Fijne communicatie Snelle levering Netjes bezorgd

Reactie van Lip.nl

Wat mooi dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de goede review! 💫
Marian.Bastiaanssen – Meerle – 17 september 2022
10
Geweldige service
2 dezelfde producten vlak achter elkaar besteld bellen ze op om het in een zending te leveren

Reactie van Lip.nl

Ja toch, even meedenken om geen onnodig extra kosten te maken. Bedankt voor de mooie review!
Erwin – Pellaers – 14 september 2022
10
Snel geleverd
Twee wielen voor karretje achter zitmaaier Snel geleverd en prima kwaliteit.

Reactie van Lip.nl

Fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor de mooie review!
Hans – Zuidwolde – 29 augustus 2022
9
prima service, aardige prijsstelling en vlotte service
kruiwagenwiel nodig, maar die maart is niet leverbaar een nieuwe binnenband besteld en binnen een dag geleverd. helemaal goed dus

Reactie van Lip.nl

Gelukkig toch een oplossing gevonden! Bedankt voor de mooie review!
Bram – almelo – 22 augustus 2022
10
Snelle levering
Snelle levering goede prijs

Reactie van Lip.nl

Fijn dat u tevreden bent. Bedankt voor de mooie review!
mario Burauen – Krommenie – 21 augustus 2022
10
Helemaal goed.
Onze tweeling kleinkinderen waren weer helemaal gelukkig toen Opa de bandjes op de skelter had gemaakt.

Reactie van Lip.nl

Aah wat schattig dat ze zo blij waren. Veel plezier met de banden! En bedankt voor de leuke review!
Mariëtte – Sevenum – 21 augustus 2022
10
Snelle juiste levering
Juiste binnenband geleverd voor specuaal bandje

Reactie van Lip.nl

Ja deze maat is wel bijzonder. Mooi dat u het gevonden heeft. Bedankt voor de review! 🙂
Maurits – Almelo – 16 augustus 2022
10
Lip.nl is een bedrijf met kennis van banden en goede service.
Een speciale maat banden voor mijn steekwagen kon ik bij Lip.nl kopen. Goed advies gehad en een snelle levering.

Reactie van Lip.nl

Mooi dat wij u goed konden helpen. Bedankt voor de mooie review!
Gerard – Haastrecht – 14 augustus 2022
9
Op tijd geleverd en foutje netjes opgelost
Levering was niet compleet en ontbrekende onderdeel snel kostenloos nageleverd

Reactie van Lip.nl

Jaaaa natuurlijk kostenloos. En zo fijn uw begrip ervoor! Bedankt voor de mooie review!
Arno Van Gent – Oosterhout GLD – 9 augustus 2022
7
goed
het pakket vlot naar ons toe goede service

Reactie van Lip.nl

Mooi dat u tevreden bent. Bedankt voor de review!
Bertus van Dam – NieuwAmsterdam – 8 augustus 2022
10
Zeer goede en snelle levering
Zeer goede en snelle levering. En echt heelveel op voorraad

Reactie van Lip.nl

Haha ja ik pas er bijna niet meer bij in 🙂 Bedankt voor de review!
Erik – Schoonoord – 7 augustus 2022
9
De juiste wielen voor de juiste prijs
Een groot assortiment. En door het instellen van de filters was de keuze snel gemaakt De wielen werden binnen 24 uur geleverd.

Reactie van Lip.nl

Fijn dat het zo goed uitpakte met de filters! Bedankt voor deze mooie review!
Peter – Oud-Beijerland – 31 juli 2022
10
Snelle service
Een wiel voor steekwagen daar kan je wel terecht

Reactie van Lip.nl

En voor skelter, bolderkar, kruiwagen, kinderwagen, zitmaaier en ga zo maar door. Super bedankt voor de review!
Albert – Erembodegem – 31 juli 2022
8
levering voldoet aan de verwachting en voorgestelde gebruik.
Zie boven

Reactie van Lip.nl

Top dat wij aan de verwachting voldoen! Bedankt!
J – Beekbergen – 30 juli 2022
10
Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?
Na een heerlijk dagje vissen reed ik zowel de buitenband als ook de binnenband kapot van mijn barrow. Bij thuiskomst de bandenmaat opgeschreven en via internet ernaar gezocht. Ik kwam eigenlijk meteen uit bij Lip.nl en vond daar de juiste producten. Na her en der wat prijzen vergeleken te hebben, bleek ik bij hun tegen een zeer gunstige prijs de bandjes te kunnen bestellen. Slechts 2 dagen later kon ik ze ophalen bij het afhaalpunt van mijn keuze. Netjes verpakt en gemakkelijk te monteren en dat tegen een uitstekende prijs

Reactie van Lip.nl

Wow wat een mooie uitgebreide review, bedankt! Ja fijn dat je de goede band zo makkelijk kon vinden. Monteren op de barrow en vissen maar! 🤩
Toine – Maastricht – 26 juli 2022
9
Mooie producten
Goede buiten en binnenband met gebogen ventiel voor mijn kruiwagen wiel

Reactie van Lip.nl

Zo’n gebogen ventiel kan zo handig zijn met het oppomen. Bij sommige wielen is er dan wat meer ruimte om op te pompen. Bedankt voor de mooie review! 💫
C.Schoop – Voorhout – 26 juli 2022
10
Perfect snel en voordelig geleverd
Binnen twee dagen zat er weer een nieuw wiel onder mijn kruiwagen, tegen een zeer concurrerende prijs en van een prima kwaliteit. Ook de administratieve afwikkeling van de bestelling was dik ik orde.

Reactie van Lip.nl

Top, gelukkig had u een goede deal bi ons gevonden. Administratie is zeker net zo belangrijk als verzenden. 😀 Bedankt voor de review!
Alko – Mulder – 26 juli 2022
10
Nooit meer banden oppompen
Telkens als ik mijn Praxis steekwagen wilde gebruiken (niet vaak) moest ik de banden op spanning brengen. LIP heeft een wiel voor deze steekwagen laten maken met anti lek band. Specifieke aslengte en diameter Dus de wielen vervangen voor deze en nu kan ik hem direct gebruiken wanneer ik wil.

Reactie van Lip.nl

Ja steeds de band op pompen is niet fijn. En het komt nooit uit dat de band leeg is. Nu kan dat gelukkig niet meer. Deze anti-lek wielen passen ALTIJD op een praxis steekwagen. De as lengte is perfect zodat de borgveer of splitpen altijd past. Wat mooi dat u het zo waardeert! Bedankt voor de mooie uitgebreide review!
Ruud – Angerlo – 26 juli 2022