Lip.nl reviews

Onderstaande reviews worden verzameld via onze onafhankelijke review partner KiyOh. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan kunnen een review achterlaten. We scoren gemiddeld een 9.4 na 119 reviews. Bekijk de reviews op het platform van KiyOh.

9
Snelle levering en prima product.
Prima vervanging voor mijn luchtbanden van mijn steekwagen.
D – Sdm – 19 September 2023
7
Prima en snelle levering
Ik heb een tubeless band besteld. Het was mooi geweest als je bijhorende producten te zien krijgt onderaan je winkelmandje. Zo had ik bijvoorbeeld geen idee van de speciale “lijm” die ik nodig heb bij het monteren van deze band. Gr Dennis
Dennis – Den Haag – 12 September 2023
10
Uitstekend
De wieltjes voor de bolderkar waren niet meer te verkrijgen. Gelukkig vond ik hier de juiste binnenband en buitenband om ze te maken. Aan een goede prijs. De service was ook super snel. Communicatie top. Dankjewel voor de goede service.
Ilse Bellens – Antwerpen – 12 September 2023
9
Prima
Vlot geleverd, grote keus
Joyce – Haule – 12 September 2023
10
Binnen band
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had kreeg ik een bevestiging van de bestelling in de mail. Vervolgens werd ik helemaal op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling dat was zeer prettig. Ik had het bandje nodig voor mijn Barrow (karper kruiwagen) dus kon even niet vissen maar dankzij Lip was dat maar 1 dag en kon ik de volgende dag er alweer op uit. Mijn volgende banden worden bij Lip besteld, voordelig en snel. Bedankt voor de goede service.
Albert Pouwels – Meppel – 2 September 2023
9
Prima niets mis mee
Ik vind get in orde dus dikke pluim
Bertus – Heerenveen – 22 August 2023
10
Fantastische servic
Post nl had de levering als bezorgd aangeduid en dit was niet het geval dus ik had contact opgenomen en de mevrouw in kwestie verzekerde me dat je de volgende dag zou langskomen om de bestelling opnieuw persoonlijk af te komen leveren.
Chris – Zwolle – 15 August 2023
10
uitstekend, vlot bezorgd, precies wat ik nodig heb
prima zaken doen, ruime keuze, duidelijke webwinkel.
Gerrit – Noordbroek – 15 August 2023
8
Goed
Snel bezorgd en voor een prikkie de band gemaakt was alleen kosten kwijt van het ventiel. Minpunt ondanks dat de twee ventielen makkelijk in een brievenbus pakket hadden gepast werd het met de pakketdienst door de brievenbus gegooid waardoor de verzending veel duurder was als de ventielen zelf

Reactie van Lip.nl

Bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij om te horen dat de ventielen snel bij u zijn bezorgd. We hebben ervoor gekozen om de ventielen te verzenden in een brievenbuspakket, omdat we gemerkt hebben dat dit de beste manier is om kleine artikelen veilig en onbeschadigd bij onze klanten te laten aankomen. In het verleden hebben we geprobeerd om ze via “normale” enveloppen te verzenden, maar helaas kwamen de ventielen dan regelmatig beschadigd aan of ze verdwenen zelfs helemaal tijdens het verzendproces. We begrijpen dat u misschien twijfels had over de verzendkosten en we willen u laten weten dat het tarief voor het brievenbuspakket tijdens het bestelproces wordt getoond in de winkelwagen. We staan echter altijd open voor feedback en suggesties van onze klanten. Mocht u graag een factuur willen ontvangen voor verduidelijking, dan helpen we u daar graag mee. Nogmaals bedankt voor uw review en mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Daisy Bernards – Uden – 29 July 2023
10
altijd alles super voor elkaar
Even een berichtje en alles ligt klaar op het afgesproken tijdstip

Reactie van Lip.nl

Bedankt voor de mooie review Freddy!
Freddy de Boer – Dedemsvaart – 22 July 2023
9
Correct, senl service
Bestelling snel angekimen. Prima product

Reactie van Lip.nl

Goed om te horen dat de bestelling snel was aangekomen! Bedankt voor de review!
B. – Provincie hoofdstad – 16 July 2023
9
Een band die weer rolt!
Enkele jaren hier 2 wielen gekocht voor dubbele kruiwagen. Erg goed bevallen, ook het telefonisch contact met Caroline. Om verzendkosten te besparen kocht ik voor een weinig gebruikte zware ijzeren kruiwagen een anti lek wiel bij een grote webshop. Ik dacht anti lek is anti lek. Nee dus: na een dag zat er een deuk in de band omdat ik de volle kruiwagen een paar uur had laten staan, in de volgende maanden rafelde de band af tot hij niet meer rolde. Wederom bewezen dat goedkoop duurkoop is. Een nieuw wiel weer besteld bij Lip. Heel snel in huis, alles paste en de kruiwagen loopt weer als een zonnetje! Wel een beetje lastig welk wiel je nou moet kiezen, al staat er een goede beschrijving bij. Deze is iets zachter en dat gevalt goed!

Reactie van Lip.nl

Bedankt voor de review. Gelukkig nu wel het goede wiel te pakken. 💫 Bedankt voor de uitgebreide review!
Henriette – Bladel – 13 July 2023
10
prima zeer snel geleverd
voor de 2de maal wielen gekocht en weer was het prima in orde1

Reactie van Lip.nl

Leuk om te horen, een terugkerende klant. Bedankt voor de review!
Henk – Slagharen – 1 July 2023
10
netjes optijd geleverd
Netjes en optijd geleverd

Reactie van Lip.nl

Bedankt voor de review! Graag gedaan 🙂
Rudy Nachtegaal – Sluiskil – 23 June 2023
8
Prima Service, snelle levering!
Twee banden besteld voor de boottrailer (boeggeleiders) de banden zien er goed uit en ik ga ze volgende week hopelijk monteren na het varen 🙂

Reactie van Lip.nl

Haha die foto! Ik hoop dat het varen leuk was. Bedankt voor de review!
Ralph – Heemskerk – 18 June 2023
10
Prima webshop
Hoewel mijn bestelling niet compleet was, was de opvolging super en binnen no time was alles geregeld.

Reactie van Lip.nl

Wat fijn deze mooie review ondanks dat er iets mis ging. Dat kan ik erg waarderen! 💫
Kees – Aalsmeer nl – 17 June 2023
10
Superaardig en snelle levering.
Ik twijfelde bij de aankoop van een kruiwagen-wiel (was de as-lengte wel goed ?). Laat in de avond per mail nog een aanvullende vraag gesteld en direct een antwoord van Caroline Lip zelf. Echt TOP. Ik kon zo de aankoop direct en vol vertrouwen doen. Levering ook keurig. Dank daarvoor. Mijn kruiwagen kan weer even mee.

Reactie van Lip.nl

Wat een mooie review! Als het lukt probeer ik meteen te reageren. En vertrouwen geven vind ik belangrijk 💫 Bedankt voor deze mooie review!
Cor – Veenendaal – 11 June 2023
10
Prima !
Al vaker (binnen) bandjes besteld en altijd probleemloos. Gelukkig verzenden ze met postNL

Reactie van Lip.nl

Dat is mooi dat het zo probleemloos altijd gaat. Bedankt voor het compliment en deze mooie review!
Rob – Hardenberg – 3 June 2023
10
Prima
Zoals je mag verwachten

Reactie van Lip.nl

We doen ons best. Bedankt voor de review!
Ruben – Zaandam – 3 June 2023
9
perfecte wielen gevonden, goede prijs-kwaliteit
na wat surfen op jullie site terechtgekomen. juiste maat wieltjes gevonden voor mijn zware hogedrukreiniger. maten goed beschreven. gemonteerd en perfect

Reactie van Lip.nl

Dat is goed om te horen dat de wielen goed op de hogedrukreiniger passen. Bedankt voor de review!
Dirk Algoet – st martens latem – 23 May 2023
10
Snelle geleverd en uitstekend product!
Ik had deze band nodig voor de boottrailer en het was precies de goede.

Reactie van Lip.nl

Wat leuk dat de foto bij de review is! En het wiel past goed op de boottrailer zie ik. Toppie!
Charlotte – Limmen – 23 May 2023
10
Top product
Zeer snelle levering, binnen minuut lekke ban gewisseld voor de nieuwe band

Reactie van Lip.nl

Mooi dat de band zo snel geleverd was. Bedankt voor de review! We zijn er heel blij mee.
Chris – Vriezenveen – 20 May 2023
8
Goede afhandeling van de bestelling.
Goeie website en goede bereikbaarheid ook telefonisch

Reactie van Lip.nl

Leuk om te horen, bedankt. En fijn dat u een review plaatst. Dit helpt ons enorm!
Jacob Hoogeboom – Broekland – 19 May 2023
10
Prima bedrijf
Goede, duidelijke website. Snelle levering. Niet duur

Reactie van Lip.nl

Bedankt voor de review! Fijn dat u tevreden bent!
Wim – Zeewolde – 17 May 2023
10
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering van het bestelde artikels

Reactie van Lip.nl

Bedankt voor de review! Service en snelheid voorop!
Gert – Assen – 15 May 2023